Paris Saint Germain planerar £75 miljoner för Manchester Uniteds Marcus Rashford

5 min read

Manchester Uniteds forward Marcus Rashford är ett £75 miljoner mål för Paris Saint-Germain, medan Manchester City möter konkurrens för Bayern Münchens Jamal Musiala. På andra håll överväger Arsenal MLS-målvakten Patrick Schulte som ersättare för Aaron Ramsdale och Jose Mourinho kan snart vara tillbaka i arbete med en potentiell roll i den turkiska Super Lig.

Paris Saint-Germain planerar bud på Rashford

Manchester United kan vara redo att sälja Marcus Rashford till Billiga PSG fotbollströjor om deras prislapp når dem.

Ligue 1-mästarna sägs planera ett bud på £75 miljoner – men United tros värdera den engelske landslagsmannen närmare £100 miljoner.

Tidningen rapporterar: “Paris Saint-Germain är redo att testa Manchester Uniteds beslutsamhet att behålla anfallaren Marcus Rashford i sommar med ett bud på 75 miljoner pund.

“De franska giganterna är redo att göra ett andra försök att värva Rashford för att ersätta Kylian Mbappe, som är inställd på att lämna PSG för Real Madrid.

“PSG gjorde ett samordnat försök att värva Rashford 2022 och var beredda att ge den engelske stjärnan ett lukrativt kontrakt värt hela 400 000 pund i veckan. Rashford bestämde sig för att stanna i United och gjorde karriärens 30 mål förra säsongen, vilket gav 26-åringen ett nytt långtidskontrakt till 2028, värt 350 000 pund i veckan.

“United kan frestas av ett sådant erbjudande – även om de värderar Rashford närmare 100 miljoner pund – särskilt mot bakgrund av sådana stränga finansiella fair play-regler, som har begränsat deras utgifter på transfermarknaden.”

City och Liverpool ute efter Musiala

Manchester City och Liverpool har båda kopplats ihop med Bayern Münchens yngling Jamal Musiala, som har två år kvar på sitt kontrakt.

Det skulle ge Billiga Chelsea fotbollströjor damer en potentiell transfervinst eftersom de har en vidareförsäljningsklausul värd 20%, överenskommen när han lämnade dem för Bundesliga-giganterna.

Tidningen förklarar: “Chelsea kan säkra en mega-money windfall om Bayern München säljer Jamal Musiala, den 21-årige tyske sensationen som kopplas ihop med en £80-miljonersflytt till världens största klubbar inklusive Manchester City och Billiga Liverpool fotbollströjor barn.

“Musiala anslöt till Bayern vid 16 års ålder från Chelseas akademi efter att ha kommit överens om ett kompensationspaket värt cirka 170 000 pund (200 000 euro).

“Övergången 2019 inkluderade inte en återköpsklausul, vilket inkluderade en försäljningsavgift värd 20%.

“Musialas nuvarande kontrakt löper ut 2026 och rivaliserande klubbar cirkulerar i hopp om att Bayern inte kommer överens om en förlängning med ynglingen som gjorde ett mål och assisterade till två i deras senaste Bundesliga-seger över Mainz.”

Billiga Liverpool fotbollströjor barn
Paris Saint Germain planerar £75 miljoner för Manchester Uniteds Marcus Rashford

Arsenal letar efter Ramsdale-ersättare

Arsenal överväger en övergång för Patrick Schulte för att ersätta Aaron Ramsdale, som kan lämna i sommar.

Schulte är nu en amerikansk landslagsman efter att ha etablerat sig i Columbus Crew i MLS.

Arsenal tittar på en sommaraffär för den amerikanska målvakten Patrick Schulte när de utvärderar sina alternativ om Aaron Ramsdale lämnar Emirates Stadium.

“Ramsdale, 25, har förlorat sin plats till David Raya i Mikel Artetas lag och kan komma att flytta för regelbunden fotboll som skulle cementera hans plats i den engelska truppen.

“Schulte har varit på Arsenals radar efter att ha uppmärksammats av Columbus Crew när han valdes i MLS SuperDraft 2022, slagit sig in i deras förstalag sedan dess och dragit till sig intresse från europeiska klubbar.

“23-åringen har fått en kallelse till det amerikanska landslaget och gjorde sin debut i januari mot Slovenien. I Arsenal anses han ha en liknande profil som Matt Turner, som de värvade från New England Revolution innan de sålde honom till Nottingham Forest förra sommaren.

“Arsenal har börjat titta på målvakter eftersom Ramsdales avgång är en möjlighet, med tanke på att han har varit nr 1 i fyra säsonger i Bournemouth, Sheffield United och sedan under Arteta innan han blev övertagen av Raya. Med stark konkurrens bland Englands målvakter är regelbundet spel en viktig faktor för dem som vill spela för landslaget.”

Mourinho kopplas ihop med Fenerbahce

Mourinho kan komma att flytta till turkiska Super League, och han kan komma att flytta till Fenerbahce.
Ett antal erfarna spelare i klubben kan locka honom att flytta.

Tidningen föreslår: “Mourinho har varit utan jobb sedan januari då han fick sparken som tränare för AS Roma.

“Fenerbahce hoppas att närvaron av tidigare Serie A-stjärnor som Edin Dzeko och Leonardo Bonucci i deras trupp kommer att hjälpa till att övertyga tränaren att komma till Turkiet.

“Flytten skulle också innebära att han får kontakt med Fred, som han ledde som tränare för Manchester United.”

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours